AKTUALNE NOVICE

novi datumi, potovanja in akcije

Novi datumi za obisk Velikega jabolka

June 2, 2021

Sprehod čez New York je posebno doživetje. Potovanje je osebno vodeno, vodnik je z vami cel čas, zato se lahko popolnoma sprostite in uživate v vsem kar New York ima. Ponujamo tudi možnost individualnega potovanja, kjer vam sestavimo natančna navodila za izvedbo vsakega dneva, ter poskrbimo za vse rezervacije. Program si lahko ogledate tukaj - New York. Vodeno odpotujemo tja 27. 10. 2021, ter 27. 04. 2022.

Mehika vodeno potovanje

Oglejte si program potovanja na Zahod ZDA v video posnetku

May 27, 2021

Objavili smo video pregled našega potovanja po ameriških nacionalnih parkih ter mestih divjega zahoda. Letos dvakrat potujemo na ogled Grand Canyona, Las Vegasa, San Francisca in ostalih znamenitosti zahoda Amerike in sicer 7. avgusta ter 2. oktobra. Program si lahko ogledate tukaj - Zahodna obala ZDA.

Mehika vodeno potovanje

Avgusta in oktobra nazaj na zahodno obalo ZDA

May 20, 2021

Ponovno bomo lahko uživali v naravnih lepotah zahoda ZDA. Vodeno potovanje po nacionalnih parkih ZDA bomo izvedli 7.8. ter 1.10. 2021. Zabaven program potovanja, ki smo ga sestavili sami in ga tudi odvodimo, si lahko pogledate tukaj - Zahodna obala ZDA.

Mehika vodeno potovanje

Dodaten decemberski termin za potovanje v Mehiko

May 20, 2021

Prvi decemberski termin za potovanje v Mehiko je bil hitro razprodan. Ker je zanimanje veliko, smo dodali še en termin, ki že ima dovolj prijav za zagotovljen odhod. Datum potovanja je od 5. 12. 2021 do 19. 12. 2021. Program si lahko ogledate tukaj - Vse barve Mehike.

Mehika vodeno potovanje

Kratek video pregled programa potovanja v Mehiko

May 20, 2021

Poleg opisa programa za vodeno potovanje v Mehiko, si sedaj lahko ogledate tudi pregled programa v kratkem video posnetku. Opozorilo: želja po doživetju Mehike se po ogledu eskponentno poveča. V 2021 potujemo v Mehiko decembra.

Mehika vodeno potovanje